Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

fullhd-hatterkep-wallpaper-mosaiconhu-sziv-62.jpgKétségem sem volt, hogy úgy tesz, mint ahogy megígérte.
- Hozzad ám a cickókat, az osztriga szádat, a széplábadat na és persze a puncit is ! 
- Persze, naná, és te mit hozol ? Azt mondod te már pakolászol.  
- Hát amit szoktam. Dugóhúzó, borocska, tollak, szemüveg, apró meglepetések, meg ilyenek.
- A snitzert otthon ne hagyd ! - zrikáltam, hiszen tudom, az nála alapfelszerelés.
- Persze hogy viszem. Majd bekopogok az ablakon, és bemutatom. Jó lesz így ?
- Jó hát ! - mondtam nevetve. 
És tényleg ! Kezében a snitzer, feltűnően bemutatja miközben diszkréten kopog a kocsiablakon. Mutatom hogy jöjjön befelé, behuppan mellém. Körbevizslat, megvan-e minden amit ígértem.
- A buszvezetőknek is legyen egy jó napjuk ! - kísérőszöveg közben feljebb húzza a szoknyámat, egészen a combom tetejéig. 
Az igazi M.R. !
Édes-drága, régen látott szerelmem. Végre hogy itt van mellettem ! 
Amikor bánt valaki, belemar a lelkembe, akkor fájóan hiányzik ! Hiányzik az őszinte, odaadó,érdek nélküli ölelése, ami óv és védelmez, vigasztal, megerősít, feltölt...

A tükrös affér óta mindig a Vörös szalont kapjuk....
Ez már a mi szobánk, még ha csak kéthavonta egy napra rejtőzünk is itt el.
Sürgető csókokkal, gyors koccintással, és türelmetlen vetkőzéssel indítjuk a napot. Hiszen kezdődik a pinavizsgálat ! 

Miért is ? – kérdezhetnénk joggal.
Újbóli kapcsolatunkban máshogy közelítünk egymáshoz, lelkileg és testileg is.  Az ifjúkori hevület is szép, izgalmas volt, de érett fejjel már jobban, mélyebben is szeretnénk megismerni egymást, nem csak a felszín, a külső számít. Fontosak a szerelem, a szex, a lélek és a test kérdései, a miértek, a hogyanok s azok kimondása is. Sokat foglalkoztunk ezzel szóban, írásban – és így nemcsak egymást ismertük meg jobban, de nem túlzás, magunkat is.
Lássunk egy példát.
Látszólag egyszerű a férfi nemi szerv : ha izgalomba jön, feláll, ha orgazmusa van, kilövell.
Na de a női ? Csupa titok, rejtély. Izgul-e, nedvesedik-e, kívánja-e az aktust, és ha igen hogyan ? Milyen legyen időben és módban az előjáték ? Gyengéden ? Vagy határozottan, erőteljesebben, netán követelően várja a „betevőt” ?  Hogyan ér a csúcsra ? Csak hüvelyi izgatással ? Külső, csikló rásegítéssel ?
Van-e, és hol van a G folt ? Csupa talány, csupa rejtély. Férfinak mindenképp, de még nekünk nőknek se mindig egyértelmű, egyforma a válasz. Sokszor próbáltuk megbeszélni, feltérképezni a női kéj útját, módját, de még mindig vannak fehér foltok a térképen, vannak ki nem mondott vágyak, szavak, intim szférák.
Nehéz erről beszélni, de érdemes. Ha túl komoly a téma felvetés, talán még nehezebb.
Kis humorral, évődéssel mintha könnyebb lenne, nálunk mindenesetre ez vált be jobban. Az én marharépa szerelmem kitalálta, hogy tartsunk – egyelőre kettesben : )) - egy „Nemzetközi Pinanapot” ahol egy szimpozion keretében (gyakorlati foglalkozással egybekötve) jobban, alaposabban elmélyülhetünk mind a Piná(m)ban, mind a témában.
Hát így ! 
Hanyatt fektet az ágyon, párnát tesz a térde alá, elém kuporodik.
- Mióta tudja kedves, hogy pinája van ? - hangzik az első feltáró kérdés
- Nem tudom a pontos dátumot, de nem voltam már óvodás .
- És örült, hogy pinája van ?
- Akkor még nem tudtam a jelentőségét, úgyhogy ez nem foglalkoztatott.
Miközben kérdez, hideg fuvallatot érzek pinatájékon. Izgató, érdekes, új érzés. Egyre intenzívebbé válik a hideg levegő, egyre izgatóbbá válik az érzés. Kiderült, egy apró gumilabdás levegőpumpából fújdogált levegő löketek adták a szokatlan élményt.  Aztán hirtelen átvált melegre. Szinte érzem a száját, annyira közelről lehel. Rövid ideig tart a forróság, és már nyal, csókolja a csiklómat. Fokozódó tempóval hosszasan elidőzik, majd másik ujjával a kissé hátrébb lévő barlangocskám bejáratát is izgatni kezdi. Hogy teljes legyen a hatás, én is besegítek,
a csiklómnál izgatom  magamat. Nem kell sok idő, már érzem a három irányból csalogatott gyönyör közeledtét. Megfejthetetlen honnan indul, de biztosan célba ér, és csodálatos érzéssel tölti el minden porcikámat.
Nagyon hiányzott már a kielégülés vele. Semmihez (senki máshoz) nem hasonlíthatóak a szeretkezések vele. Meghitt, felszabadult, tabuk nélküli az együttlétünk. Rengeteg dolgot tanultam tőle, magamról, róla, a nőkről, a férfiakról és a szexről is. Váltig állítja, hogy ő is így érzi, sokat tanul a tőlem kapott, igazán izgalmas, élvezetes élményanyag által.
Hanyatt fekve elhelyezkedik az ágyon, és máris folytatódik a boldogság. Számba veszem a farkát, ízlelem, csókolom, simogatom. 
- Ülj bele drágám ! - s én teszem amit kér, örömmel, hiszen alig vártam már, hogy a farkát is magamban érezzem. Úgy mozgok rajta, hogy minél mélyebben belém tudjon merülni, de aztán ő akar irányítani, így fordít a helyzeten.
- Na gyere, most jól megbaszlak ! 
Kiszáll alólam, nagypárnát gyűr a fenekem alá, megemel elfoglal és kitölt . Átkulcsolom a lábaimmal, szinte karóba húzom magamat a farkán. Olyan, mintha a gyomromat is érintené. Félelmetes és isteni. Csodás nézni az arcát ahogy egyre jobban belémmerül, ahogy közeledik az élvezet felé. Egyek vagyunk. Ritmikus nagy mozdulatokkal érkezünk valahová, ahonnan csak percek múlva zuhanunk vissza a valóságba.
Kimerülten, összegabalyodva fekszünk egymáson és egymás mellett. Aztán elhelyezkedünk kényelmesen.
A hátamhoz simul, átölel, szinte mozdulni sem bírok. Nem mintha akarnék, jó végre érezni. Fenekemet a farkához nyomom, s fogom a kezét.
Egy perc sem telik el, s már szuszog. Néha - szokás szerint - motyog valamit, mocorog és szorosabbra fonja a karját körülöttem. Pedig nincs szándékomban elszökni. Szeretnék megfordulni hogy lássam az arcát, óvatosan megsimogassam a borostáit. Figyelmes drága szivem, tudja hogy imádom a borostát, hát majdnem mindig ezt a formát hozza.
Én nem tudtam aludni, sok gondolat kavargott a fejemben. Főleg a közelgő nyár, amikor sokáig nem láthatom. Az, hogy mennyire jó vele a szex, a beszélgetés, mennyire megértő és figyelmes, mennyire szórakoztató M.R. tud lenni. Na és hogy miért vagyunk állandóan 1 H(úron). Valószínűleg azért, mert egymásra vagyunk hangolva. Sorsszerű, nem véletlen, hogy újra találkoztunk. Jár nekünk még egy esély a boldogságra, be kell teljesednie annak, ami valamikor rég' abbamaradt.

Elég hosszúra sikerült a pihenés.
Ágyba felszolgálós szendvics-ebéd sok beszélgetéssel - ez volt a következő "tevékenységünk". Komoly dolgokról is esett szó, de viccelődtünk, lustálkodtunk is. 
- Mostanában nincs túldicsérés, csak etetés. - félig komolyan, félig viccesen hangzott a mondat.
- Hát ha túldicsérés van, akkor az a baj, ha nincs, akkor meg az ? - kérdeztem.
- Azért a túldicsérés jobban esik ám ! 
Tudtam én, hiszen mindenki szereti ha a hiúságát dédelgetik.
- Tudod, amikor ottalvós buliban voltatok, nagyon féltékeny voltam ?? - tért át hirtelen egy másik témára.
- Ne viccelj ! Miért ?
- Mert tudom otthon szinte el vagytok különülve, ott meg közös szoba, egy ágy !! Féltékeny voltam, na !

Nem tudom elmondani mennyire jól estek a szavai.
Ebben a "vallomásban" minden benne van, amire NŐ csak vágyhat. (kivéve persze, hogy nem alkotunk egy párt). A másikért való őszinte aggódás, a távollét okozta hiányérzet, a szeretet, a féltékenység - talán kicsit irigység? -, az elesettség. Ilyenkor kiderül, hiába trécselünk naponta félórákat telefonon, az elválás azért elválás....még ha csak elméletben is, de mélységes hiányérzetet okoz. 
Tudom, hiszen én éppen így érzek, amikor ő elutazik valahová ( ő jóval többször teszi, mint én). Szinte űr marad bennem, pedig csak 2-3 napig nem hallom a hangját. Most legalább tudom ; ebben is 1H vagyunk :)

Hirtelen nem tudtam szólni. 
- Nem történt semmi ! Hiába az egy ágy, akkor sem volt etye-petye.
- És ezt most higgyem is el ? Egy ágyban egy ilyen jó nővel, és nem történik semmi ??
Nehezen tudtunk leszakadni erről a témáról, de végül sikerült. Hogy hitt-e nekem, azt nem tudom. 
Ma különösen sok szó esett a hűségről, megcsalásról, és az azt követő lelkiismeret furdalásról.

Az utolsó igazi búcsú-csókot mint mindig, most is a szobában váltjuk. 
- Most aztán megint nagyon fogsz hiányozni ! Ez nem fair ! - és csak ölelem, nem akarom hogy kilépjünk a szobából.
- Látlak még a "nagy szünet" előtt ? - és a szemében a kérdés reménnyel, odaadással tükröződik vissza....
A kocsi tükrében látom, hogy néhány méter után megáll, megfordul, és nézi ahogy elhajtok.

Szerző: ELSA  2015.05.20. 23:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://az-elet-dolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr307436022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása