Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

animalphotos23.jpg
Már megint malőrrel kezdek ! Úgy hajtok el mellette, mintha nem is vele akarnék találkozni !

Miattam van ma úgy, hogy mindketten később érkezünk. Úgy beszéltük meg, rácsörgök; mindjárt ott vagyok !
- Jó, én is itt vagyok már a helyszínen.
Bekanyarodok, lassítok, helyet fürkészek, hogy leparkoljak.
Sem hely, sem ő ! 
Nem állhatok meg, mennem kell tovább, a hátam mögött tolul a forgalom...
- Most meg itt hagysz ? Nyugodtan mondd meg, ha nem akarsz találkozni ! - "pöröl", amikor felveszem a telefont.
- Nem láttalak, mennem kellett tovább. 
- Hogy hogy nem láttál ? Itt jöttem a szemközti oldal felől ! Most akkor már megyünk is haza ?? - kérdezi, de a hangjában nincs egy csöppnyi harag sem. Cukkol....
Nem tudok mit mondani, bekanyarodok, s az első utcán újra vissza a  találkozási hely felé. Csörgetem, nehogy azt higgye, itthagytam. 

Nagynehezen azért összejön a találkozás, már mellettem ül, és tovább nyaggat.
- A múltkor kétszer elhajtottál a HC előtt, most meg észre sem veszel.....Előbb utóbb lapát lesz ???
- Ne beszélj marhaságokat ! Hogy lenne lapát ?? És ha azt akarnám, hogy az legyen, akkor szerinted nem mondanám meg neked szemtől szembe ???
- Nem tudom, lehet hogy ez még csak az előkészítés....
- Na jól van, fejezzük be ezt a témát ! Tudom, hogy nem gondolja komolyan, de  - akárhogy is - nem szereti az ember minduntalan hallani a "hibáit"

Aztán a HC-be érve sem fejeződött be a furcsaságok(?) sora...Az előző alkalommal valami malőr történt, ezt tették szóvá, szigorúan hivatkozva a házirendre. Nekem kioktató számonkérésnek tűnt, eléggé rosszul esett. Kellemetlen szájízzel foglaltuk el a szobánkat. Ha nagyon őszinte akarnék lenni, szívesebben mentem volna azon a napon valahova máshova. Ez a kis "közjáték" kellőképpen elrontotta a hangulatot. 
A névnapi köszöntő, öröm az ajándék okán, s a - majdnem elég hideg - pezsgő némileg enyhítette a bennem(bennünk)  lévő feszültséget.
Masztizásról beszéltünk/leveleztünk már néhány napja...Felmerült a "vágy", hogy csináljuk egymás előtt, s meg is állapodtunk, hogy így lesz.
Régebben volt már egy ilyen önkielégítése előttem, nagyon élveztem, rettenetesen izgató volt. De egyszerre, együtt még nem csináltuk.
A bevezető csókok kellőképpen megalapozták a vágyat, s már a ruháinktól szabadultunk, igyekezve, hogy minél előbb áldozhassunk az élvezetek oltárán.
- Na Bicajkám, hadd lássam, hogy csinálod esténként, hogy kényezteted a gyönyörű pinádat ? Nézzük csak a Vitézeket, melyik tud neked segíteni ? - s a játékszeres csomagból elővette a Kék Vitézt (melyről kiderült, nem volt benne elem, de azért így is megállta a helyét) , jelezve, hogy bármikor bevetésre kész !
Hanyatt feküdtem, lábaim széttárva, ő elém térdelt, de nem ért hozzám. Élvezte a látványt, biztatott. Én pedig egyre jobban belendültem, ujjaimat a hüvelyemben is megjárattam, simogattam a mellemet és a csiklómat. Már néha hozzám ért, besegített az izgatásba, szájába vette a mellemet, s eleinte csak óvatosan, majd egyre vadabbul szopta. Amikor érezte, hogy közel vagyok a csúcshoz, bevetette a Kék Vitézt is. Tövig nyomta belém, s már csak néhány mozdulat kellett, és mint a vulkán, úgy tört felszínre a csodás, édes, mindent felülmúló boldog érzés. 
- Te is csináld magadnak ! - kértem, hiszen láttam, hogy nem maszturbált velem együtt. Megfogtam, kicsit "kértem", aztán átadtam a saját kezébe. Lábait behajlítva hanyatt feküdt, s ütemesen verte a farkát.
Jó volt nézni, s közben elképzeltem, mikor otthon ugyanezt csinálja egy pornó film nézése közben, vagy mikor itt olvassa némelyik "művemet" . 
- Segíts kicsit kérlek ! - szólt, és már vettem is a számba. De ő sem hagyta abba, szorgalmasan simogatta magát.
- Gyere drágám, fordulj meg, benned akarok lenni !
Kétoldalt megragadott, ütemesen húzott magára. Magasra emeltem a fenekemet, egészen mélyen akartam magamban érezni. 
Talán az érkezéskor tapasztalt rossz élmény, talán a fáradtság volt az oka, de hiába, nem jutott a csúcsra. 
- Öreg vagyok én már Bicajkám ! Téged meg teljesen kifárasztalak ! - mondta szomorúan, s feladva mellém feküdt.
Pimasz módon elnyúltam mellette, s talán el is szunyókáltam. Ám mindvégig éreztem a kezét ahogyan a csiklómat simogatja. Finom volt, nem tagadom, ám - mivel én "megkaptam a magamét" - csak a jóleső érzés járt át. 
Aztán ez az érzés vággyá alakult, belemozdultam a simogatásba, ő is bátrabb lett. Már éreztem az ujját a hüvelyemben, aztán kettőt, talán hármat is. Mélyre nyúlt belém, olyan területre, ahová talán még nem is. Félelmetes érzés volt, a csodás gyönyör keveredett egy kis fájdalommal, ami még jobban felizgatott. Ehhez hasonlót nem éreztem még, szavakkal csak megközelíteni lehet, leírni nem. Óriásit élveztem. 
De azért ott motoszkált a fejemben, hogy ő kielégítetlen maradt. 
- Veled mi lesz ? - próbáltam viccesre fogni a dolgot, de láttam rajta, ő nem annyira veszi viccnek.
- Hát épp ezt akartam kérdezni ! Segíts kérlek !
A lábai közé térdeltem, s a számba vettem a farkát. Nem kellet sok, máris harcra kész volt. Hol én szoptam, hol ő vette a kezébe, folytatta a maszturbálást. A számban volt épp, éreztem néhány mozdulat és elélvez. De kivette, marokra fogta, és telespriccelte a hasát. Csodás volt nézni az arcát élvezés közben ! Alig párszor láttam, hiszen mindig a gusztasegg felől támad !
Ma nem volt alvás. Beszélgettünk, elfogyasztottuk szerény ebédünket.
Képeket nézegettünk, filozofáltunk, öleltük egymást. Valamit mutatni akart az interneten, de fent  a szobában nem volt wifi. Menet közben letelepedtünk a hallban, ott bekapcsoltam a gépet.
- Rá tudsz keresni a fészen a barátaimra ? - kérdezte. Gondoltam hogy ott akar valamit mutatni. Sikerült is legörgetni a képeket. Egyszer csak megállított, s azt kérdezte:
- Mit gondolsz erről a fickóról ?
- Szimpatikusnak látszik. - mondtam, hiszen hogy is lehetne megítélni jobban egy kis képről valakit ? 
Nem is beszéltünk tovább róla, a kocsi felé vettük az irányt.
Alig kanyarodtunk ki a parkolóból, megszólalt. 
- Valamit akartam ám még mondani, ha itt meg tudsz állni valahol, jó lenne, hátha ott megint nem lesz hely.
Félreálltam, és kíváncsian vártam, mit szeretne mondani.
- Azért mutattam neked a képet, mert terveim vannak. Ő az a barátom, aki tud rólad, szoktam neki mesélni magunkról. Arra gondoltam, te bevállaltad az édeshármast Icával, részben miattam ( na valljuk be, azért némi leszbi hajlam előjött belőled is ) , most azt szeretném, ha neked lenne a nagyobb öröm, s 2 pasis felállást tervezek. Ha benne lennél, elővezetném a barátomnál.
Hát mit mondjak ! Alapos volt a meglepetés ! Hirtelen azt sem tudtam megszólaljak-e egyáltalán !
A meglepetéstől hirtelen millió gondolat kavargott a fejemben
- Na Bicajka ? Mit szólsz ? - törte meg a hosszú csendet, s talán érezte, nagyon meglepett az ötlet. Azt legalább megígéred, hogy elgondolkozol rajta ??
- Azt meg, persze hogy megígérem, de másra ne számíts. Csaknem szótlanul telt az út a találkozási helyig, ahol várakozni, és búcsúzni szoktunk.
Azért a "végállomáson" még beszélgetünk kicsit, de ez a téma nem került már szóba. 
Akár így, akár úgy, bármit tesz, bármit mond, ahogy kiszáll a kocsiból és távolodik, rettenetesen elkezd hiányozni.

És ha azt gondolja, kell még valaki - legalább egyszer - hogy még boldogabb legyek, akkor téved !

Szerző: ELSA  2014.11.27. 22:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://az-elet-dolgai.blog.hu/api/trackback/id/tr26872215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása